Faac-hydr
Schuifpoort-Automatischt-Grijs7016
 
 
Projecten

Over Consepto


Consepto is opgericht door Sake Witteveen. Met zijn jarenlange ervaring in deze branche is hij bij uitstek uw onafhankelijke adviseur voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Consepto verricht voor ieder werk degelijk onderzoek en maakt voor u het vergelijk tussen producten en leveranciers eenvoudig en inzichtelijk. U bent altijd vrij om te kiezen.


Consepto is onafhankelijk
Voor u betekent dit dat ons advies echt onafhankelijk is, met als enige doel om de voor u beste oplossing te zoeken inclusief de meest geschikte leverancier.

De leveranciers waar wij zaken mee doen zijn betrokken en gespecialiseerde bedrijven die met plezier en vakmanschap hun vakkennis voor u inzetten.
Uiteraard zijn deze leveranciers allemaal VCA gecertificeerd en aangesloten bij de relevante brancheorganisaties, waaronder de Koninklijke Metaalunie, NHI en Hekmerk keur.


Ervaren en enthousiaste gesprekspartner
Met Consepto haalt u een enthousiaste en ervaren gesprekspartner op het gebied van hekwerk en terreinbeveiliging in huis. Voor grote en kleine projecten.
Aanvullend onderscheidend door specialisatie en niet-alledaagse vraagstukken.


De meerwaarde: Uw financieel voordeel én controle op het te leveren werk
Consepto bedingt voor u een goede prijs. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk advies, onze expertise en begeleiding van het werk.


"zo maken wij samen werk van uw hek"
Consepto maakt werk van uw hek!
Homepage Consepto
Deze website maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding
071-5323053
06-13268525

info@consepto.nl
Kortenaerlaan 46
2253 TJ Voorschoten
K.v.K.  Den Haag Nr. 61987875
Homepage Consepto
"Consepto maakt werk van uw hek"