071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Elektrische poorten

Heeft u er genoeg van om elke keer zelf het hek te openen? Bekijk hier een impressie van door ons gerealiseerde elektrische poorten met poortautomatisering en laat u inspireren. Wilt u alle mogelijkheden bespreken? Tijdens ons gesprek tonen wij u meerdere stijlen.

Welke stijl past bij u?

De keuze uit elektrische poorten in combinatie met poortautomatisering en diverse toebehoren is ontzettend groot. Wij helpen u met het maken van een keuze. Selecteer de stijl die bij u past om een impressie te bekijken. Moderne schuifpoort, draaipoort, lamellen poort, woodlook poort. Een echte klassieke of tijdloze poort. Naar wens compleet met video-intercomsysteem, poortverlichting, huisnummer en brievenbus .

Anderen bekeken ook

door ons gerealiseerde poortautomatisering, houten poorten en looppoorten.

POORTAUTOMATISERING

HOUTEN POORTEN

LOOPPOORTEN

Wilt u een offerte ontvangen?

Levering, montage en garantie

Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding: het leggen van de juiste bekabeling en het opnemen van voorzieningen t.b.v. toekomstige uitbreidingsmogelijkheden. Wij adviseren het voor u best werkende systeem. Levering en montage, inclusief bekabeling en volledige garantie. 

Veelgebruikte merken toegangsautomatisering

Ditec, Beninca, Nice, Faac, Fadini, Genius, Roger, Entrya, Intratone, Videx, Siedle, Dahua, Hikivision, Doorbird, Mobotix.

Achteraf toch liever geautomatiseerde poortbediening?

U kunt hier later nog een beslissing over nemen. Nieuwe en bestaande draai- en schuifpoorten kunnen bijna altijd achteraf nog geautomatiseerd worden. Laat u door ons adviseren.

Het visitekaartje van uw woning. Laat u ontzorgen

Wilt u ontzorgd worden in uw aankoopproces? Veel mensen zijn op dit moment de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning en hebben veel aan  hun hoofd. Het kiezen van een nieuwe poort of hekwerk kan best lastig zijn. Er is zoveel aanbod in stijlen en materialen en het is belangrijk dat de montage en plaatsing vlekkeloos verlopen. Consepto denkt persoonlijk en actief met u mee, zodat u zich over het visitekaartje van uw woning in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

k

Dezelfde dag

Ontvangt u al een offerte van wat met u besproken is.

Op locatie

Bespreken van uw wensen en inmeten doen wij op locatie.

25 jaar ervaring

Consepto heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Volledige garantie

Onbezorgde garantie op uw poorten en automatisering.

Contact

2 + 5 =

Kortenaerlaan 46, Voorschoten (Z-H)

T. 071-5323053 / M. 06-13268525

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 dag een reactie.

Of stuur ons een WhatsApp bericht met uw verzoek of vraag.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?