071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Balkonhekwerk en dakterras hekwerk

Veilig hekwerk | Privacy, in design of gewoon functioneel.
Moderne, klassieke en tijdloze modellen

Balkon hekwerk & Dakterras hekwerk.

Altijd een modelkeuze die aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Een eigen plek waar u kunt genieten van ‘buiten’ zijn,
Een balkon of dakterras?  Veel mensen genieten van het buiten zijn, een eigen plek om tot rust te komen. De mogelijkheden om een balkon helemaal naar uw eigen wens in te richten zijn heel groot. Veel mensen kiezen voor een loopvlonder, en richten de plek in met bijvoorbeeld tuinmeubels en plantenbakken. Zo is het een gezellige plek voor u in het zomerseizoen, of soms wel het hele jaar door!
Een bijpassend balkonhekwerk is veilig maar ook heel bepalend voor de uitstraling van uw balkon- of dakterras.
Een balkonhekwerk moet natuurlijk veilig zijn, voor u, voor kinderen. Logisch. Balkonhekwerk moet voldoen aan voorschriften, de eisen conform het ‘Bouwbesluit’ .
Altijd op maat gemaakt:
Balkonhekwerk wordt altijd vooraf exact ingemeten. Om goed uit te komen met mooie verdeling van staanders en spijlen, wordt balkonhekwerk altijd op maat gemaakt. Standaard balkonhekwerk-panelen zullen doorgaans niet mooi passen.. de verdeling zal zelden optimaal zijn. Op maat zagen van standaard panelen geeft gegarandeerd  roestvorming op termijn. Goed balkonhekwerk wordt vervaardigd van onderhoudsvrij thermisch verzinkt staal, afgewerkt met tweelaags poedercoating in een gewenste RAL kleur. Een zeer solide en bewezen methode. 
Zo gaat uw nieuwe Balkonhekwerk tientallen jaren zorgeloos mee!
Balkonhekwerk is dus onderhoudsvrij. Met name aan de kuststrook is een zeer goede conservering tegen corrosie essentieel. Uw balkonhekwerk is optimaal geconserveerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van roestvrijstalen bevestigingsmaterialen.

Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw project?  Consepto heeft de expertise en verzorgt technisch advies, het aanleveren van (detail) tekeningen. Fabricage, levering, montage, garantie en service.

 

Inspiratie voor uw balkonhekwerk project?

Bekijk op onderstaande pagina’s ons portfolio van: 

Balkonhekwerken

Veel soorten Sierhekwerk kunnen ook toegepast worden als balkonhekwerk. Kijk ook eens bij de Modellen sierhekwerk, want zo wordt uw keuze nog veel groter!  Balustrades, hekwerk op de vlonder of een verhoogd terras? We denken graag met u mee! Bijvoorbeeld mooi hekwerk rond een verhoogd terras ?

Sier Balkonhekwerk – Frans Balkonhekwerk – Lamellen Balkonhekwerk – Spijlen Balkonhekwerk – Privacy Balkonhekwerk – Art Deco stijl Balkonhekwerk – Jaren ’30 Balkonhekwerk – Buik Balkonhekwerk

Wilt u snel een prijsopgave?

Bekijk meer projecten

Elektrische toegangspoort met gemetselde kolommen

Elektrische toegangspoort met gemetselde kolommenGerealiseerd in: 2023 Klant: Particulier Project type: Elektrische toegangspoort met aansluitende voetgangerspoort. Inclusief de 3 gemetselde kolommen. Voorzien van ingebouwde brievenbus. hardstenen dekplaten,...

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?