071-5323053 info@consepto.nl

Sierhekwerken

Bekijk hier een impressie van door ons gerealiseerde sierhekwerken en laat u inspireren. Wilt u alle mogelijkheden bespreken? Tijdens ons gesprek tonen wij u meerdere stijlen.

Vaak gekozen modellen sierhekwerk ziet u bij: Modellen

Informatie over poorten en sierpoorten vindt u op: Poorten

Bekijk ook de ruime keuze in: Sierpunten , Paalkoppen, Spijlen, Poortlampen, Brievenbussen en overig toebehoren voor uw Sierhekwerk

Welke hekwerkstijl past bij u?

De keuze uit sierhekwerk is ontzettend groot. Wij helpen u met het maken van een keuze. Selecteer de stijl die bij u past om een impressie te bekijken. Wij leveren deze kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook naar eigen ontwerp of voorbeeld van een foto. Al ons sierhekwerk wordt op maat en in Nederland vervaardigd. Klassiek, Art Deco Hekwerk, Art-Nouveau, Jugendstil, Lamellenhekwerk, Lamellen strip hekwerk, Tijdloos – Veel sierhekwerk om te bekijken in de regio Den Haag en Rotterdam.

Anderen bekeken ook

door ons gerealiseerde looppoorten, staafmat hekwerken en spijlenhekwerken.

Wilt u snel een prijsopgave?

Kies zelf uw ornamenten en accessoires

U kunt uw hekwerk -moderne of klassieke stijl- laten voorzien van zelf te kiezen ornamentenBijvoorbeeld diverse soorten sierpunten, sierspijlen, paalkoppen en verlichtingsarmaturen. Bij maatwerk ontvangt u, voordat het hekwerk in productie gaat, een aanzichttekening ter goedkeuring.

Alle RAL kleuren, kwaliteit van Nederlands fabrikaat

Al ons (sier)hekwerk wordt in Nederland geproduceerd, thermisch verzinkt NEN-EN-ISO 1461 en tweelaags (duplex) gepoedercoat in de door u te bepalen RAL kleur. 

Het visitekaartje van uw woning. Laat u ontzorgen

Wilt u ontzorgd worden in uw aankoopproces? Veel mensen zijn op dit moment de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning en hebben veel aan  hun hoofd. Het kiezen van een nieuwe poort of hekwerk kan best lastig zijn. Er is zoveel aanbod in stijlen en materialen en het is belangrijk dat de montage en plaatsing vlekkeloos verlopen. Consepto denkt persoonlijk en actief met u mee, zodat u zich over het visitekaartje van uw woning in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

k

Dezelfde dag

Ontvangt u al een offerte van wat met u besproken is.

Op locatie

Bespreken van uw wensen en inmeten doen wij op locatie.

25 jaar ervaring

Consepto heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Volledige garantie

Onbezorgde garantie op uw poorten en automatisering.

Contact

15 + 7 =

Kortenaerlaan 46, Voorschoten (Z-H)

T. 071-5323053 / M. 06-13268525

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 dag een reactie.

Of stuur ons een WhatsApp bericht met uw verzoek of vraag.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?