071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Hekwerk herstel en -onderdelen

VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

U heeft schade aan uw hekwerk, schade aan uw draai of schuifpoort. Wilt u een schaderapport (expertise-taxactie). Heeft u een taxatierapport voor de verzekering of aansprakelijkheidsverklaring nodig?

Icon Schaderapport | Hekwerk Schade expertise

Transparante werkwijze naar u, de verzekering of tegenpartij:

Schade rapportage, uw hekwerk of poort woor hertellen in de oorspronkelijke staat. Aan het opstellen van het schaderaport kunnen kosten verbonden zijn, eventuele kosten worden natuurlijk altijd vooraf met u besproken. Indien het hetstel later wordt uitgevoerd, worden de kosten van het rapport altijd in weer mindering gebracht.

Snel het Schaderapport nodig? Neem direct contact met ons op.

 

Hulp bij schaderapportage en herstel van uw hekwerk
Consepto help u bij schaderapportage, herstel van schade aan hekwerk en poorten. Gebruikmaking van originele onderdelen, vervangende onderdelen of een complete replica van authentiek (sier) hekwerk.

Ervaren en gespecialiseerde gesprekspartner
Met Consepto haalt u een gespecialiseerde en ervaren gesprekspartner op het gebied van hekwerk en terreinbeveiliging in huis. Voor grote en kleine projecten.

Direct een offerte ontvangen?

JAAR ERVARING

RPOJECTEN

SOORTEN PRODUCTEN

Aanspreekpunt

Consepto doet wat het belooft

Van aanvraag tot en met plaatsing en nacontrole perfect. Iedereen die voorbij loopt bewondert ons mooie sierhek. Beveel iedereen die een mooi hekwerk wil hebben Consepto Hekwerk aan.

– Jan over zijn ervaring met Consepto –

Zeer content, precies zoals je hoopt dat het gaat!

Hele goede service, goeie follow-up. Goed verwachtingen gemanaged en zeer prettig meegedacht in onze wensen en doorvertaling naar uiteindelijk product. Montage ook vlekkeloos verlopen, erg fijn!

– Arjen over zijn ervaring met Consepto –

Compleet, perfect en zeer degelijk en betaalbaar

Snelle reactie ondanks zaterdagavond het geplande hekwerk besteld! Keurig op de tijd geleverd die afgesproken was en kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. Zeer vriendelijk geholpen!!

– Jaap over zijn ervaring met Consepto –

Mooi en keurig balkonhekwerk, vriendelijke service

De samenwerking om mijn balkonhekwerk te vervangen verliep prettig. De mensen van Consepto zijn vriendelijk en doen hun best om hun klant tevreden te maken. Ze kwamen de boel opmeten en en het geleverde en geplaatste hekwerk paste ook in de praktijk. Het hekwerk voelt stevig aan en is keurig afgewerkt. De kosten waren zeer schappelijk. Zou ik hun opnieuw kiezen? Ja.

– Jurgen over zijn ervaring met Consepto –

Prachtig hek en zeer vakkundig geplaatst

Prachtig hek en zeer vakkundig geplaatst. Goed advies ter plaatse en hele duidelijk tekeningen.

– Truus over haar ervaring met Consepto –

Deskundig, snelle offerte en afhandeling

Wij zijn erg tevreden over Consepto. Kwam snel langs om onze wensen te bespreken en alles in te meten. Binnen een paar dagen een duidelijke offerte gekregen en na de opdracht te hebben gegeven werd alles volgens afspraak binnen vier weken geleverd en gemonteerd. Wij zijn dus erg tevreden over dit bedrijf.

– Ivo over zijn ervaring met Consepto –

Contact

4 + 12 =

Kortenaerlaan 46, Voorschoten (Z-H)

T. 071-5323053 / M. 06-13268525

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 dag een reactie.

Of stuur ons een WhatsApp bericht met uw verzoek of vraag.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?