071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Overzicht hekwerken

Sier. Spijlen. Balkon. Gaas. Staafmat.

Welk hekwerk kiest u?

Een mooi sierhekwerk, een praktisch staafmathekwerk, gaashekwerk, balkonhekwerk of een kindvriendelijk spijlenhekwerk? Een goed hekwerk is het visitekaartje van uw woning en kan de uitstraling van uw huis in een handomdraai veranderen. Laat u door ons adviseren.

Van modern tot klassiek en art-deco. Laat u inspireren door ons sierhekwerk portfolio en kies de stijl die bij uw woning past. Klassiek, Modern, Tijdloos, Art-Deco, Art Nouveau

Kindvriendelijk, tijdloos en sierlijk. Een spijlenhekwerk is een fraaie manier om uw woning of bedrijfspand te beveiligen.

Staafmathekwerk Dubbelstaafmathekwerk heeft een luxe en strakke uitstraling en is zeer geschikt om klimplanten tegen aan te laten groeien.

Balkonhekwerken, galerijhekken, privacyschermen en balustrades voor een veilige en stevige omheiding van uw balkon.

Gaashekwerk is een voordelige keuze en heeft een open, eenvoudige uitstraling. Ideaal om beplanting tegen aan te laten groeien.

Consepto Hekwerk | Divers toebehoren, brievenbussen

Alle hekwerken zonder punten of openingen waar een kinderhoofd doorheen kan zijn kindvriendelijk. Spijlenhekwerk is zeer geschikt.

Bel gerust of stuur een WhatsApp

Nederlands fabrikaat hekwerk

Bij maatwerk ontvangt u, voordat het hekwerk in productie gaat, een aanzichttekening ter goedkeuring. Al ons hekwerk en sierhekwerk wordt in Nederland geproduceerd, thermisch verzinkt NEN-EN-ISO 1461 en tweelaags (duplex) gepoedercoat in de door u te bepalen RAL kleur. Wij leveren deze kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook sierhekwerk naar eigen ontwerp of voorbeeld van een foto.

Heeft u snel een poort of hekwerk nodig?

De meest voorkomende soorten hekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk en poorten zijn direct uit voorraad leverbaar, levering is snel mogelijk. We bespreken uw wensen telefonisch én op locatie. Neem (telefonisch) contact met ons op voor advies en directe prijsopgave.

k

Dezelfde dag

Ontvangt u al een offerte van wat met u besproken is.

Op locatie

Bespreken van uw wensen en inmeten doen wij op locatie.

25 jaar ervaring

Consepto heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Volledige garantie

Onbezorgde garantie op uw poorten en automatisering.

Contact

2 + 1 =

Kortenaerlaan 46, Voorschoten (Z-H)

T. 071-5323053 / M. 06-13268525

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 dag een reactie.

Of stuur ons een WhatsApp bericht met uw verzoek of vraag.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?