071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Spotlight projecten

Op een groot aantal gerealiseerde projecten zijn we stiekem best wel trots. We lichten er een paar voor u uit zodat u een nóg beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Consepto maakt werk van uw hek

Hekwerken

Een goed hekwerk is het visitekaartje van uw woning. Laat u door ons adviseren.

Poorten

U creëert direct een veilig gevoel met een poort bij uw woning of bij uw bedrijf.

Poort met architectonische kenmerken

Onze klant wilde een elektrische toegangspoort waar de architectonische aspecten van de woning in terugkomen. Hierdoor is de poort ontworpen met karakteristieke driehoeken. Het is een bijzonder fraaie poort geworden, waar zowel de klant als wij trots op zijn.

Dit model toegangspoort hebben we ‘Alice Springs’ genoemd, naar een stad in centraal Australië.

Nieuwe toegangspoort voortuin Wassenaar

In samenwerking met de klant is deze poort ontworpen. Vanwege de herinrichting van de voortuin wilde de klant in samenwerking met Consepto een nieuwe toegangspoort. De stijlelementen van deze poort komen dan ook terug in het tuinontwerp.

Een chique, maar ingetogen uitvoering. Deze poort is voorzien van een matte structuurcoating.

De poortlampen complementeren het ontwerp evenwichtig.

Nieuw balkon aan de hand van oude foto

Dit nieuwe stalen balkonhekwerk is vervaardigd aan de hand van een foto uit ca. 1930. De klant had deze ‘oude’ foto en wilde het aanzicht van de woning graag weer in authentieke staat.

De vraag aan Consepto was om een onderhoudsvrij, stevig hekwerk te realiseren. We hebben het hekwerk aan de hand van de oude foto vervaardigd. Dit hekwerk is uit één deel gemaakt, zo zijn er geen pasdelen ( met naden ) waar water en vuil in kan komen. Dit vergemakkelijkt het schoonhouden van het hekwerk.

Architectonisch hekwerk |  verhoogd dakterras met trapleuningen

Onze klant wilde graag een rustig ogend sierhekwerk rond het verhoogte terras, met trapleuningen voorzien van hardhouten handregel. De stijl-elementen zijn overgenomen uit de architectuur van de woning.

Balkonhekwerk Sierhekwerk Architectuur | Consepto Hekwerk

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3

“Wij zijn erg tevreden over Consepto. Kwam snel langs om onze wensen te bespreken en alles in te meten. Binnen een paar dagen een duidelijke offerte gekregen en alles binnen vier weken geleverd en gemonteerd.”
Ivo

“Hele goede service en goede follow-up. Goed verwachtingen gemanaged en zeer prettige meegedacht in onze wensen en doorvertaling naar uiteindelijk product. Montage ook vlekkeloos verlopen, erg fijn!”
Arjen

“Goed advies ter plaatse en hele duidelijke tekeningen. De plaatsing liep enige vertraging op, maar na één telefoontje alles snel opgelost en geplaatst. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.  Zeer vakkundig geplaatst.”
Truus

Hoe we werken

k

Dezelfde dag

Ontvangt u al een offerte van wat met u besproken is.

Op locatie

Bespreken van uw wensen en inmeten doen wij op locatie.

25 jaar ervaring

Consepto heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Volledige garantie

Onbezorgde garantie op uw poorten en automatisering.

Bekijk ook constructieprojecten

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?