071-5323053 info@consepto.nl

Dubbel-Staafmathekwerk

Dubbelstaafmatten geven uw tuin een mooie uitstraling. Tevens zeer gewild bij scholen en bedrijven. Bekijk een impressie van door ons gerealiseerde dubbelstaafmathekwerken en laat u inspireren. Wilt u alle mogelijkheden bespreken? Tijdens ons gesprek tonen wij u meerdere stijlen.

Welke hekwerkstijl past bij u?

Welke stijl kiest u? De keuze uit diverse staafmathekwerken is ontzettend groot. Wij helpen u met het maken van een keuze. Selecteer de stijl die bij u past om een impressie te bekijken. Staafmathekwerk is standaard fabriekshekwerk, met vaste maatvoeringen.

Er zijn verschillende kwaliteiten staafmathekwerk op de markt verkrijgbaar. Laat u niet verleiden door de laagste prijs, doe vooraf goed onderzoek. Wij helpen u graag met onze kennis en leveren uitsluitend de betere varianten, wat resulteert in een optimale prijs-kwaliteit verhouding. 

Anderen bekeken ook

door ons gerealiseerde sierhekwerken, gaashekwerken en spijlenhekwerken.

SIERHEKWERKEN

GAASHEKWERKEN

SPIJLENHEKWERKEN

Wilt u een offerte ontvangen?

Informatie Dubbelstaafsmat hekwerk

Dubbelstaafs staafmathekwerk is een populair product. Het is sterk, duurzaam en eenvoudig te monteren. Meestal uit voorraad leverbaar in de hoogtes: 80 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm en 240 cm. De panelen hebben doorgaans een lengte van 2,50 meter. Dit hekwerk kan in het werk eenvoudig op maat gemaakt worden.

Onderscheid in gepoedercoate uitvoeringen

De gecoate staafmatten worden in de markt aangeboden in volbad verzinkte + gepoedercoate uitvoering en in een draad-verzinkte + gepoedercoate uitvoering. De ‘volbad’ matten worden eerst gelast en vervolgen in zijn geheel verzinkt. Draadverzinkte matten worden vervaardigd uit voor-verzinkte draad, en daarna gelast. De draadverzinkte uitvoering is voordeliger. 

Twee varianten dubbelstaafs hekwerk

Dubbelstaafs hekwerk is standaard leverbaar in 2 varianten: de lichte uitvoering en de degelijke variant. Het prijsverschil tussen deze varianten is echter zo gering dat het overwegen van de degelijke variant de moeite waard is. Met betrekking tot de gecoate staafmatten adviseert Consepto Hekwerk u volbad verzinkte en gepoedercoate draadmatten te kiezen.

Het visitekaartje van uw woning. Laat u ontzorgen

Wilt u ontzorgd worden in uw aankoopproces? Veel mensen zijn op dit moment de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning en hebben veel aan  hun hoofd. Het kiezen van een nieuwe poort of hekwerk kan best lastig zijn. Er is zoveel aanbod in stijlen en materialen en het is belangrijk dat de montage en plaatsing vlekkeloos verlopen. Consepto denkt persoonlijk en actief met u mee, zodat u zich over het visitekaartje van uw woning in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

k

Dezelfde dag

Ontvangt u al een offerte van wat met u besproken is.

Op locatie

Bespreken van uw wensen en inmeten doen wij op locatie.

25 jaar ervaring

Consepto heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Volledige garantie

Onbezorgde garantie op uw poorten en automatisering.

Contact

12 + 5 =

Kortenaerlaan 46, Voorschoten (Z-H)

T. 071-5323053 / M. 06-13268525

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 dag een reactie.

Of stuur ons een WhatsApp bericht met uw verzoek of vraag.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?