071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Dubbel-Staafmathekwerk DSM

Pagina afbeelding Produkten 400x230 PX 50KB DSM Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmatten DSM geven uw tuin een mooie uitstraling. Tevens zeer gewild bij scholen, bedrijven. Ideaal voor een dierenweide. Met name voor de wat grotere projecten gelden zeer scherpe tarieven, topkwaliteit materiaal- en montage.

Welke hekwerkstijl en toepassing bij u?

Welke toepassing kiest u? Bekijke de impressie projecten met Dubbelstaafmathekwerk. Functioneel, Kindveilig, Dierenweide. Ook zeer geschikt i.c.m. Architectuur. DSM hekwerk is ook nog eens aangenaam geprijsd.

Er zijn wel veel verschillende kwaliteiten staafmathekwerk DSM op de markt verkrijgbaar. Laat u niet verleiden door de laagste prijs..  doet u vooraf goed onderzoek? Wij helpen u graag met onze kennis en leveren uitsluitend de betere varianten, wat resulteert in een optimale prijs-kwaliteit verhouding. 

Direct een offerte ontvangen?

Anderen bekeken ook

door ons gerealiseerde sierhekwerken, houten poorten en spijlenhekwerken.

Paginafoto Anderen bekeken ook Overzicht Sierhekwerk Figuratieve Sier Poort 800x600 | Consepto Hekwerk

SIERHEKWERKEN

Paginafoto Anderen bekeken ook Overzicht Houten Poorten | Consepto Hekwerk

HOUTEN POORTEN

Paginafoto Anderen bekeken ook Overzicht Kindveilig Spijlenhekwerk 800x600 | Consepto Hekwerk

SPIJLENHEKWERKEN KINDVEILIG

Direct een offerte ontvangen?

Informatie Dubbelstaafsmat hekwerk

Dubbelstaafs staafmathekwerk is een populair product. Het is sterk, duurzaam en eenvoudig te monteren. Meestal uit voorraad leverbaar in de hoogtes: 80 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm en 240 cm. De panelen hebben doorgaans een lengte van 2,50 meter. Dit hekwerk kan in het werk eenvoudig op maat gemaakt worden.

Onderscheid in gepoedercoate uitvoeringen

De gecoate staafmatten worden in de markt aangeboden in volbad verzinkte + gepoedercoate uitvoering en in een draad-verzinkte + gepoedercoate uitvoering. De ‘volbad’ matten worden eerst gelast en vervolgen in zijn geheel verzinkt. Draadverzinkte matten worden vervaardigd uit voor-verzinkte draad, en daarna gelast. De draadverzinkte uitvoering is voordeliger. 

Twee varianten dubbelstaafs hekwerk

Dubbelstaafs hekwerk is standaard leverbaar in 2 varianten: de lichte uitvoering en de degelijke variant. Het prijsverschil tussen deze varianten is echter zo gering dat het overwegen van de degelijke variant de moeite waard is. Met betrekking tot de gecoate staafmatten adviseert Consepto Hekwerk u volbad verzinkte en gepoedercoate draadmatten te kiezen.

Het visitekaartje van uw woning. Laat u ontzorgen

Wilt u ontzorgd worden in uw aankoopproces? Veel mensen zijn op dit moment de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning en hebben veel aan  hun hoofd. Het kiezen van een nieuwe poort of hekwerk kan best lastig zijn. Er is zoveel aanbod in stijlen en materialen en het is belangrijk dat de montage en plaatsing vlekkeloos verlopen. Consepto denkt persoonlijk en actief met u mee, zodat u zich over het visitekaartje van uw woning in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

k

Dezelfde dag

Ontvangt u al een offerte van wat met u besproken is.

Op locatie

Bespreken van uw wensen en inmeten doen wij op locatie.

25 jaar ervaring

Consepto heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Volledige garantie

Onbezorgde garantie op uw poorten en automatisering.

Contact

15 + 8 =

Kortenaerlaan 46, Voorschoten (Z-H)

T. 071-5323053 / M. 06-13268525

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 dag een reactie.

Of stuur ons een WhatsApp bericht met uw verzoek of vraag.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?