071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl
Over Consepto

Waar anderen stoppen, gaat Consepto een stap verder.

Consepto Hekwerk is opgericht door Sake Witteveen. Met zijn jarenlange ervaring in deze branche is hij bij uitstek uw onafhankelijke adviseur voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Consepto verricht voor ieder werk degelijk onderzoek en maakt voor u het vergelijk tussen producten en leveranciers eenvoudig en inzichtelijk. U bent altijd vrij om te kiezen..

Consepto is onafhankelijk
Voor u betekent dit dat ons advies echt onafhankelijk is, met als enige doel om de voor u beste oplossing te zoeken inclusief de meest geschikte leverancier.

De leveranciers waar wij zaken mee doen zijn betrokken en gespecialiseerde bedrijven die met plezier en vakmanschap hun vakkennis voor u inzetten.

Uiteraard zijn deze leveranciers allemaal VCA gecertificeerd en aangesloten bij de relevante brancheorganisaties, waaronder de Koninklijke Metaalunie en NHI.

Ervaren en enthousiaste gesprekspartner
Met Consepto haalt u een enthousiaste en ervaren gesprekspartner op het gebied van hekwerk en terreinbeveiliging in huis. Voor grote en kleine projecten. Aanvullend onderscheidend door specialisatie en niet-alledaagse vraagstukken.

De meerwaarde
Uw financieel voordeel én controle op het te leveren werk. Consepto bedingt voor u een goede prijs. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk advies, onze expertise en begeleiding van het werk.

9

Vakmanschap en kennis

Vakman Sake Witteveen maakt het u zo gemakkelijk mogelijk. Door zijn kennis en ervaring kiest hij snel een hekwerk stijl die bij uw huis past.

9

Onafhankelijk advies

Hekwerken en poorten zijn er in allerlei soorten. Consepto laat zich niet leiden door één partij en maakt een onafhankelijke keuze.

9

Scherpe prijs

Samen met ons uw droom vormgeven. Of het nu gaat om een balkonhekwerk, een poort of afscheiding, wij bieden het. Daag ons uit!

JAAR ERVARING

PROJECTEN

SOORTEN PRODUCTEN

Aanspreekpunt

Consepto doet wat het belooft

Van aanvraag tot en met plaatsing en nacontrole perfect. Iedereen die voorbij loopt bewondert ons mooie sierhek. Beveel iedereen die een mooi hekwerk wil hebben Consepto Hekwerk aan. – Jan over zijn ervaring met Consepto –

Enthousiast en professioneel

Nogmaals wil ik zeggen dat ik echt onder de indruk ben van je enthousiasme en professionele inzicht. Veel hebben het over het zetten van een extra stap voor je klanten, maar jij doet het ook echt  We kunnen niet wachten tot het hek klaar is. Hans.

– Hans over zijn ervaring met Consepto –

Zeer content, precies zoals je hoopt dat het gaat!

Hele goede service, goeie follow-up. Goed verwachtingen gemanaged en zeer prettig meegedacht in onze wensen en doorvertaling naar uiteindelijk product. Montage ook vlekkeloos verlopen, erg fijn! – Arjen over zijn ervaring met Consepto –

Compleet, perfect en zeer degelijk en betaalbaar

Snelle reactie ondanks zaterdagavond het geplande hekwerk besteld! Keurig op de tijd geleverd die afgesproken was en kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. Zeer vriendelijk geholpen!! – Jaap over zijn ervaring met Consepto –

Mooi en keurig balkonhekwerk, vriendelijke service

De samenwerking om mijn balkonhekwerk te vervangen verliep prettig. De mensen van Consepto zijn vriendelijk en doen hun best om hun klant tevreden te maken. Ze kwamen de boel opmeten en en het geleverde en geplaatste hekwerk paste ook in de praktijk. Het hekwerk voelt stevig aan en is keurig afgewerkt. De kosten waren zeer schappelijk. Zou ik hun opnieuw kiezen? Ja. – Jurgen over zijn ervaring met Consepto –

Prachtig hek en zeer vakkundig geplaatst

Prachtig hek en zeer vakkundig geplaatst. Goed advies ter plaatse en hele duidelijk tekeningen. – Truus over haar ervaring met Consepto –

Deskundig, snelle offerte en afhandeling

Wij zijn erg tevreden over Consepto. Kwam snel langs om onze wensen te bespreken en alles in te meten. Binnen een paar dagen een duidelijke offerte gekregen en na de opdracht te hebben gegeven werd alles volgens afspraak binnen vier weken geleverd en gemonteerd. Wij zijn dus erg tevreden over dit bedrijf. – Ivo over zijn ervaring met Consepto –

Contact

5 + 12 =

Kortenaerlaan 46, Voorschoten (Z-H)

T. 071-5323053 / M. 06-13268525

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 dag een reactie.

Of stuur ons een WhatsApp bericht met uw verzoek of vraag.

 © Consepto 2021  |  Privacy Policy  |  Disclaimer

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?