071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Kind veilig Hekwerk

Hekwerk langs het water | Langs een doorgaande weg
Mooi hekwerk waar het tot zijn recht komt, meer eenvoudig waar het kan

Zoekt u kindvriendelijk hekwerk, zonder concessies te doen aan esthetiek? Kindveilig hekwerk, de bescherming van uw dierbaarste bezit kan ook nog eens heel mooi zijn !

Langs het water, op de vlonder, of langs de doorgaande autoweg.

Een tuin aan het water is natuurlijk prachtig, maar wat als u kleine kinderen heeft, of zorgt voor oppas? U wilt u dat ze veilig in de tuin kunnen spelen. Een hekwerk langs het water, of langs de weg geeft u het gevoel dat ze veilig zijn, ook als uw even afgeleid bent.  Bijvoorbeeld door komst van een onverwachte bezoeker, een lang telefoongesprek, bezigheden voor het werk of bezig in de keuken..

Kind veilig hekwerk, op de vlonder, langs het water of langs een drukke weg. Waar moet ik op letten?

Misschien zou het ‘ideale’ kindveilige hekwerk een onzichtbaar hekwerk kunnen zijn? Dat lukt natuurlijk niet..  maar een kindveilig hekwerk kan wel een hele mooie aanwinst voor je tuin zijn !
  •  Hekwerk dat past bij de stijl en kleurstelling van de woning, terras. Een persoonlijk hekwerk dat aansluit bij uw leefstijl.
  • Of hekwerk dat eenvoudig is, van goede kwaliteit, maar niet te veel opvalt, niet afleidt. Hekwerk dat niet storend zal zijn in het tuinontwerp, dat als het ware vanzelf opgaat in een logisch aanzicht.
  • Hekwerk dat voldoet aan de verwachtingen en binnen een redelijk budget te realiseren is. 
  • Kindveilig Spijlenhekwerk, Sierhekwerk, of Staafmathekwerk: Altijd een ruime keuze !
Waar moet ik op letten bij mijn keuze in aanschaf ?
Liever geen klim-mogelijkheden, een spijlenhekwerk of sierhekwerk is meestal een betere keuze dan bijvoorbeeld een dubbel-staafmathekwerk. Als vuistregel zou een hoogte van ca. 1.0 meter als kindveilig beschouwd mogen worden. Plaats bij voorkeur geen objecten tegen het hekwerk, zoals tuinmeubilair of plantenbakken, dit is een opstap voor kleine kinderen, ze zijn van nature natuurlijk reuze ondernemend en nieuwsgierig ! De poorten voorzien van goed cilinderslot, en bij voorkeur 2 ‘kindveilige handgrepen’ aanbregen: bijvoorbeeld Locinox Kidloc. 

Paginafoto Anderen bekeken ook Overzicht Kindveilig Spijlenhekwerk 800x600 | Consepto Hekwerk

 

Kindveilige deurgrepen op de poort, hoe werkt dat?

Bekijk deze video van fabrikant Locinox. 

 

Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw project?  Consepto heeft de expertise en verzorgt technisch advies, het aanleveren van (detail) tekeningen. Fabricage, levering, montage, garantie en service.

 

Inspiratie voor uw kindveilige hekwerk?

Bekijk op onderstaande pagina’s ons portfolio van: 

Spijlenhekwerk | Dubbelstaafmathekwerk |Looppoorten 


Wilt u snel een prijsopgave?

Bekijk meer projecten

Elektrische toegangspoort met gemetselde kolommen

Elektrische toegangspoort met gemetselde kolommenGerealiseerd in: 2023 Klant: Particulier Project type: Elektrische toegangspoort met aansluitende voetgangerspoort. Inclusief de 3 gemetselde kolommen. Voorzien van ingebouwde brievenbus. hardstenen dekplaten,...

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?