071-5323053 info@consepto.nl

Kind veilig Hekwerk

Hekwerk langs het water | Langs een doorgaande weg
Mooi hekwerk waar het tot zijn recht komt, meer eenvoudig waar het kan

Zoekt u kindvriendelijk hekwerk, zonder concessies te doen aan esthetiek? Kindveilig hekwerk, de bescherming van uw dierbaarste bezit kan ook nog eens heel mooi zijn !

Langs het water, op de vlonder, of langs de doorgaande autoweg.

Kind veilig hekwerk, op de vlonder, langs het water of langs een drukke weg. Waar moet ik op letten?

Een tuin aan het water is natuurlijk prachtig, maar wat als u kleine kinderen heeft, of zorgt voor oppas? U wilt u dat ze veilig in de tuin kunnen spelen. Een hekwerk langs het water, of langs de weg geeft u het gevoel dat ze veilig zijn, ook als uw even afgeleidt bent.  Bijvoorbeeld door komst van een onverwachte bezoeker, een lang telefoongesprek, bezigheden voor het werk of bezig in de keuken..
Misschien zou het ‘ideale’ kindveilige hekwerk een onzichtbaar hekwerk kunnen zijn? Dat lukt natuurlijk niet..  maar een kindveilig hekwerk kan wel een hele mooie aanwinst voor je tuin zijn !
  •  Hekwerk dat past bij de stijl en kleurstelling van de woning, terras. Een persoonlijk hekwerk dat aansluit bij uw leefstijl.
  • Of hekwerk dat eenvoudig is, van goede kwaliteit, maar niet te veel opvalt, niet afleidt. Hekwerk dat niet storend zal zijn in het tuinontwerp, dat als het ware vanzelf opgaat in een logisch aanzicht.
  • Hekwerk dat voldoet aan de verwachtingen en binnen een redelijk budget te realiseren is. 
  • Kindveilig Spijlenhekwerk, Sierhekwerk, of Staafmathekwerk: Altijd een ruime keuze !
Waar moet ik op letten bij mijn keuze in aanschaf ?
Liever geen klim-mogelijkheden, een spijlenhekwerk of sierhekwerk is meestal een betere keuze dan bijvoorbeeld een dubbel-staafmathekwerk. Als vuistregel zou een hoogte van ca. 1.0 meter als kindveilig beschouwd mogen worden. Plaats bij voorkeur geen objecten tegen het hekwerk, zoals tuinmeubilair of plantenbakken, dit is een opstap voor kleine kinderen, ze zijn van nature natuurlijk reuze ondernemend en nieuwsgierig !

Dubbelstaafmathekwerk | Consepto Hekwerk zwart

Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw project?  Consepto heeft de expertise en verzorgt technisch advies, het aanleveren van (detail) tekeningen. Fabricage, levering, montage, garantie en service.

 

Inspiratie voor uw kindveilige hekwerk?

Bekijk op onderstaande pagina’s ons portfolio van: 

Spijlenhekwerk | Dubbelstaafmathekwerk

|Looppoorten

 

OFFERTE EN CONTACT

Neem vrijblijvend contact op:

071-5323053 of 06-13268525 of stuur nu een email met uw vraag naar:  info@consepto.nl

Bekijk meer projecten

Architectonisch hekwerk verhoogd terras

Gerealiseerd in: 2021 Klant: Particulier Project type: Architectonisch hekwerk Onze klant wilde graag een rustig ogend sierhekwerk rond het verhoogte terras, met trapleuningen voorzien van hardhouten handregel. De stijl-elementen zijn overgenomen uit de architectuur...

Architectonische toegangspoort

Gerealiseerd in: 2018 Klant: Particulier Project type: Toegangspoort Onze klant wilde een elektrische toegangspoort waar de architectonische aspecten van de woning in terugkomen. Hierdoor is de poort ontworpen met karakteristieke driehoeken. Het is een bijzonder...

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?