071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Lamellen Poorten

De lamellen horizontaal of verticaal geplaatst | Designpoorten voor privacy
Stel uw privacy poort samen

Lamellen poorten en lamellen hekwerk. Elegant en privacy vriendelijk.

Stijlvolle lamellen poorten, modern en tijdloos, privacy vriendelijk. Uw eigen lamellen poort, op maat gemaakt.

Waarom zijn poorten met lamellen zo populair geworden? Veel mensen vinden een poort met lamellen erg mooi, stijlvol om te zien. Ze bieden daarbij meer privacy dan open poorten. Poorten met lamellen zijn doorgaans niet helemaal zicht-dicht. Dat maakt dat deze poorten nog licht doorlaten en u dus geen ‘opgesloten’ gevoel zult hebben. Poorten met lamellen, stijlvolle en privacy-vriendelijke poorten, ze geven uw tuin een luxe uitstraling.
Materiaal: Staal of aluminium? Hoe degelijk is een lamellenpoort?  En wat weegt een lamellenpoort? 
Onze poorten zijn altijd op maat gemaakt, onderhoudsvrij thermisch verzinkt staal, afgewerkt met tweelaags poedercoating in de gewenste kleur. Een solide, bewezen constructie.
Voorbeeld: Een stalen lamellen-looppoort, met een doorgang van 1,2 meter en een hoogte van 2,0 meter met 2 poortpalen weegt ongeveer 170 kilogram.  De betonfundamenten komen hier nog bij. Vergelijk dit eens met een aluminium poort!  ‘Aluminium is een licht en vrij zacht materiaal, waardoor het aannemelijk is dat aluminium lamellen relatief makkelijk kunnen verbuigen.’Frames en poortpalen van staal staan garant voor een zeer solide constructie, een poort met blijvend goede sluiting. Zo gaat uw Lamellen-poort handbediend of elektrisch bediend tientallen jaren probleemloos mee!

Looppoorten Modern Lamellen | Consepto Hekwerk

Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw project?  Consepto heeft de expertise en verzorgt technisch advies, het aanleveren van (detail) tekeningen. Fabricage, levering, montage, garantie en service.

 

Inspiratie voor uw project?

Bekijk op onderstaande pagina’s ons portfolio van: 

Elektrische poorten Poortautomatisering

Poortverlichting | Brievenbussen

 

OFFERTE EN CONTACT

Neem vrijblijvend contact op:

071-5323053 of 06-13268525 of stuur nu een email met uw vraag naar:  info@consepto.nl

Bekijk meer projecten

Architectonisch hekwerk verhoogd terras

Gerealiseerd in: 2021 Klant: Particulier Project type: Architectonisch hekwerk Onze klant wilde graag een rustig ogend sierhekwerk rond het verhoogte terras, met trapleuningen voorzien van hardhouten handregel. De stijl-elementen zijn overgenomen uit de architectuur...

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?