071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Poort automatisering | Uw poort elektrisch bedienbaar. Techniek, bediening en veiligheid.

Poort automatisering - Uw poort elektrisch. Techniek, bediening en veiligheid.

Moderene Poortautomatisering, beproefde mechanische en elektronische eigenschappen. Componenten van zeer hoge kwaliteit, betrouwbare werking en lange levensduur.

Poort automatisering:  Uw poort elektrisch bedienbaar.

Toepassing: gebruiksgemak:
Steeds meer mensen kiezen voor het gebruiksgemak van een elektrische poort. Zo weet u zeker dat uw poort gesloten is wanneer u dat wenst. Vaak toegepast in een drukke omgeving, langs een doorgaande weg, ter bescherming van spelende kinderen en het in de tuin houden van huisdieren. Een elekktrische poort geeft u ook het dagelijke gevoel van een luxe. Reuze fijn als de poort vanzelf voor u open gaat en weer sluit als u thuis bent gekomen.
Poortautomatisering Doorbird A1101 monitor | Consepto Hekwerk
Toepassing: beveiliging van uw eigendommen, uw gezin, privacy:
Een handmatige poort werkt doorgaans ook prima, echter alleen als de discipline aanwezig is om hier consequent mee om te gaan. Is de poort altijd gesloten wanneer dat wenselijk is?  Poortautomatisering neemt u die zorg uit handen. 
De keuze in elektrische poorten is zeer groot.
Veilige werking: Poortautomatisering moet natuurlijk veilig zijn. Hier is wet- en regelgeving van toepassing.
Afhanhelijk van het type poort worden beveiligingscomponenten toegepast, waaronder fotocel-beveiliging en druklijsten. Moderne poortautomatisering ‘detecteert’ daarnaast zelf een obstakel en zal de poortbeweging stoppen. Ten slotte wordt de kracht van de poortmotor zodanig afgesteld dat de openings en sluitkracht niet groter is dan nodig voor een goede werking.

OFFERTE EN CONTACT

Neem vrijblijvend contact op:

071-5323053 of 06-13268525 of stuur nu een email met uw vraag naar:  info@consepto.nl

Bekijk meer projecten

Architectonisch hekwerk verhoogd terras

Gerealiseerd in: 2021 Klant: Particulier Project type: Architectonisch hekwerk Onze klant wilde graag een rustig ogend sierhekwerk rond het verhoogte terras, met trapleuningen voorzien van hardhouten handregel. De stijl-elementen zijn overgenomen uit de architectuur...

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?