071-5323053 | 06-13268525 info@consepto.nl

Uw sierpoort of designpoort is uniek, hier wordt er maar één van gemaakt. 

Als u een poort op maat laat maken, dan is het natuurlijk de bedoeling dat uw poort precies zal worden zoals u hem graag wilt. Een computer impressie biedt u een compleet beeld van het eindresultaat. Zo kunt u in één opslag zien of dit de perfecte poort is, die bij u past.

Computer impressies worden gemaakt met behulp van een goede foto van uw woning of oprit. De besproken poort wordt met de computer in de foto geprojecteerd. We vinden het zeer belangrijk dat u helemaal overtuigd bent van de juiste keuze. U kunt immers maar één keer gelijk de goede keuze maken. Impressies en tekeningen worden doorgaans gemaakt als u voornemens bent om de poort te bestellen. Uw poort zal ambachtelijk vervaardigd worden als de tekening en/of computerimpressie helemaal aan uw verwachting voldoet. 3D tekeningen, het vervaardigen van de impressie wordt gedaan door specialisten van het 3D tekenbureau. Dit geeft u veel zekerheid, een plezierig gevoel.

Elektrische Poorten Design San Miguel | Consepto Hekwerk
Impressie Computer impressie Designpoort San Miguel Elektrische Toegangspoort
Impressie Computer impressie Designpoort San Miguel Elektrische Toegangspoort
Elektrische Poorten Chamberlain | Consepto Hekwerk
Elektrische Poorten Chamberlain | Consepto Hekwerk
Impressie-designhekwerk-Chamberlain_Consepto.Hekwerk
Sierhekwerk Sierpoorten Sevilla Woodlook | Consepto Hekwerk
Sierpoorten Elektrische poorten | Consepto Hekwerk
Sierhekwerk Modellen Impressie Woodlook autopoort | Consepto Hekwerk

Het vervaardigen van tekeningen of een computer-impressie brengt geen extra kosten met zich mee, indien u voornemens bent uw poort door ons te laten maken.  Meer voorbeelden, tekeningen en impressies.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning bij uw Gemeente? Consepto heeft de expertise en verzorgt het aanleveren van (detail) tekeningen hekwerk, kadastrale gegevens en onderbouwing van uw aanvraag.

Inspiratie voor uw toegangspoort, sierhekwerk, poortautomatisering, toebehoren als een poortbrievenbus of mooie bijpassende poortverlichting?

Bekijk ons portfolio van: Elektrische poorten, Poortautomatisering en intercomsystemen, Brievenbussen, huisnummers, Poortverlichting 

Goed om te weten: 

Een mooie en goede poort is een toegevoegde waarde voor uw woning !

 

Een mooie toegangspoort koopt u natuurlijk voor uzelf, uw familie, om veilig om uw terrein af te sluiten. Een welgekozen toegangspoort

kan daarmee ook een interessante waardevermeerdering van uw woning zijn. Indien u de woning verkoopt, is het denkbaar dat u 

de investering in een mooie en goede entreepoort terug zal verdienen.

Een mooie entreepoort is immers hét visitekaartje van uw woning. Maar tevens het visitekaartje van uw woning bij een verkoop.

Potentiële huizenkopers kunnen immers maar één gelijk een goede eerste indruk krijgen. Video: Funda.nl

“Ik help u graag het visitekaartje van uw woning vorm te geven. Of u nu een moderne, strakke of landelijke uitstraling kiest. Voor iedere situatie is er een passend hekwerk of poort. Ik kom zonder extra kosten bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.”

Sake Witteveen, Consepto Hekwerk

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?