071-5323053 info@consepto.nl

Sierhekwerk

Sierhekwerk en Sier-tuinpoorten | Een aanwinst voor uw woning !
Moderne, klassieke en tijdloze modellen

Ambachtelijk Nederlands Sierhekwerk 

Altijd een modelkeuze die aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Sierhekwerk – Nederlands Maatwerk – Een aanwinst voor uw tuin. Uw persoonlijke keuze voor een aangename uitstraling. Dat is plezierig thuiskomen!
Sierhekwerk wordt helemaal naar uw eigen wensen en in Nederland vervaardigd. Met tientallen jaren ervaring in vakmanschap. Passie voor sierhekwerk sinds 1991.
Altijd op maat gemaakt:
Sierhekwerk wordt altijd vooraf exact ingemeten.  Ambachtelijk vervaardigd van onderhoudsvrij thermisch verzinkt staal, afgewerkt met tweelaags poedercoating in een gewenste RAL kleur. Alle bevestigingen zijn van roestvrijstaal. Optimaal geconserveerd tegen corrosie, wat met name aan de kuststrook zeer belangrijk is. Uw hekwerk is geheel onderhoudvrij. 
Zo gaat uw nieuwe Sierherkwerk  of Sier-tuinpoort tientallen jaren zorgeloos mee!
Sierhekwerk, vol in ontwerp, strak, modern, klassiek of minimalistisch?
Sierhekwerk, vaak klassiek, met rondingen, Franse Lekies, ornamenten als kruizen, krullen en rondjes. Maar ook steeds vaker strak sierhekwerk, passend bij de meer moderne of tijdloze architectuur. Op het moment dat een model specifiek aan uw wensen voldoet kunt u gerust van sierhekwerk spreken. Het is immers uniek voor uw eigen situatie.   
De mogelijkheden voor sierhekwerk zijn vrijwel onbeperkt. Uiteraard kunt u op deze website ispiratie opdoen.
Bekijk daarom eens de foto-pagina’s Sierhekwerken en Looppoorten.
Op de pagina Sierhekwerk modellen ziet u een overzicht van veel gevraagde en geliefde modellen sierhekwerk. 
( Heel stiekum.. is model ‘Leidschendam’  een van mijn favorieten. Model Leidschendam is een gewild model bij eigenaren van woningen uit de ’30 er jaren. Het past helemaal bij de stijl en de sfeer van de woningen uit deze periode )
Heeft u ergens een sierhekwerk gezien dat u mooi vindt? Stuur een foto naar info@consepto.nl en u ontvangt informatie en prijsopgave binnen 1 dag.

Consepto Hekwerk | Model Leidschendam Grijs 1

Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw project?  Consepto heeft de expertise en verzorgt technisch advies, het aanleveren van (detail) tekeningen. Fabricage, levering, montage, garantie en service.

 

Sierhekwerk – Tuinpoort – Sier Looppoort-  Jaren ’30 Hekwerk – Modern Sierhekwerk – Klassiek Sierhekwerk – Modern Sierhekwerk-  Lees hier meer over Art Deco en Art Nouveaux Hekwerk

OFFERTE EN CONTACT

Neem vrijblijvend contact op:

071-5323053 of 06-13268525 of stuur nu een email met uw vraag naar:  info@consepto.nl

Bekijk meer projecten

Architectonisch hekwerk verhoogd terras

Gerealiseerd in: 2021 Klant: Particulier Project type: Architectonisch hekwerk Onze klant wilde graag een rustig ogend sierhekwerk rond het verhoogte terras, met trapleuningen voorzien van hardhouten handregel. De stijl-elementen zijn overgenomen uit de architectuur...

Architectonische toegangspoort

Gerealiseerd in: 2018 Klant: Particulier Project type: Toegangspoort Onze klant wilde een elektrische toegangspoort waar de architectonische aspecten van de woning in terugkomen. Hierdoor is de poort ontworpen met karakteristieke driehoeken. Het is een bijzonder...

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, mijn naam is Sake Witteveen. Kan ik u helpen via WhatsApp?